Trauma post Black Friday: Livrarile

Majoritatea magazinelor online si-au atins target-urile de Black Friday, unele chiar si le-au depasit. Urmatorul hop major il reprezinta livrarile. Acest pas necesita cel putin aceiasi cantitate de efort precum pregatirea evenimentului in sine.

Navigand prin social media, m-am tot impiedicat de postari ale clientilor nemultumiti de calitatea livrarilor sau de timpul prea lung pe care sunt nevoiti sa-l astepte pana isi primesc comenzile. Unele magazine online au ales sa faca campanii de promovare in baza calitatii serviciilor de livrari.

F64.ro a postat in perioada de teasing pentru Black Friday o galerie foto pe facebook cu baietii din depozit. Doi tipi musculosi aranjeaza produsele in asteptarea comenzilor.

In depozitul f64.ro In depozitul f64.ro

 

Vineri noaptea, primul client care a facut comanda de Black Friday a avut surpriza sa se trezeasca in toiul noptii cu curierul la poarta. 

prima livrare de Black Friday

 

Emag.ro a postat pe 21 noiembrie un film pe youtube cu produsele pregatite in depozit. Impresionant!

Duminica, pe 25 noiembrie a postat pe aceiasi retea de videosharing un filmulet cu livrarea unui Ford Focus. La asta chiar nu m-am asteptat, emag m-a surprins total cand a anuntat ca are autoturisme in oferta de Black Friday.

Cum si cat de repede au ajuns comenzile plasate de tine la destinatie?

Written by Ionut Vlad Iordache

Sunt un om pasionat de web si mai ales de eCommerce. Evolutia de la programator la om dedicat eCommerce-ului am simtit-o ca pe un fenomen normal, data fiind inclinatia mea spre bussiness. Sunt pasionat de sport, bicicleta, munte si calatorii.

This article has 2 comments

  1. Bazooka Reply

    Domnule Ionut.Eu am avut o mega surpiza.Produsul a sosit sambata..impreuna cu un maus comandat anul trecut de black…better later than never..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *