Tips & tricks: vieti infinite in Candy Crush Saga

Candy Crush SagaTrebuie sa recunosc, ma joc Candy Crush Saga. M-am molipsit de joc undeva pe la inceputul anului, atunci cand m-am plictisit de Angry Birds. La inceput jucam pe facebook, dar ma cam enerva interfata cu o fetita si bombonele. Mult mai mult mi-a placut jocul in momentul in care au lasat versiunea mobile. 

Zilele trecute mi-a atras atentia un articol de pe lifehacker in care am aflat urmatoare smecherie: 

Cum faci rost de vieti in Candy Crush Saga fara sa astepti sau sa platesti sau  sa-ti stresezi prietenii? E simplu, pacalesti ceasul device-ului tau. Intri in setari si modifici data in viitor, comunicand catre aplicatie ca e timpul sa-ti acorde inca 5 vieti.

before and after

before and after

Daca am chef sa ma joc si nu mai am vieti, intru in Setari -> Data si Timp si setez ora in viitor, adaug 3 ore. Apoi revin in aplicatie si am inca 5 vieti. Pot repeta asta la nesfarsit. Dupa ce m-am saturat de joc, urmez aceiasi cale si resetez ceasul la ora curenta.

Spor la joaca!

Written by Ionut Vlad Iordache

Sunt un om pasionat de web si mai ales de eCommerce. Evolutia de la programator la om dedicat eCommerce-ului am simtit-o ca pe un fenomen normal, data fiind inclinatia mea spre bussiness. Sunt pasionat de sport, bicicleta, munte si calatorii.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *